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Diaz-Greco, Gilma M.  (COE)

From: Centorino, Joseph (COE)

Sent: Wednesday, January 08, 2014 2:35 PM

To: Doherty, Michaela (OMB)

Cc: Diaz-Greco, Gilma M.  (COE)

Subject: RE: Income disclosure

Ms. Doherty, 

Thank you for your inquiry regarding income received from your rental units.  As a County Employee you are required to 

file the County disclosure form for outside employment that you may have pursuant to Section 2-11.1(k)(2).  The Ethics 

Commission has interpreted that requirement to include income received from three or more rental units that you may 

own.  If you own three or more such units, then you need to file the outside disclosure form showing the source and 

amount of income. 

 

County employees who are required to file an annual Financial Disclosure form would also need to disclose such income 

on that form. 

 

If you have any further questions, please feel free to call me or Staff Attorney Gilma Diaz-Greco at 305-579-2594. 

 

Sincerely, 

Joe Centorino 

 

From: Doherty, Michaela (OMB)  

Sent: Tuesday, January 07, 2014 3:48 PM 

To: Centorino, Joseph (COE) 
Subject: Income disclosure 

 

Hello Mr. Centorino, 

I have a questions relating to the requirement of income disclosure: my spouse and I own rental units, is it required for 

me to disclose this income, and if so, do I use the financial disclosure or the outside employment form (or both)? 

Thank you for your assistance. 

Regards, 

 

Michaela Doherty, Special Projects Administrator, M.S., LMHC 

Office of Management and Budget 

Grants Coordination 

111 NW 1 st. Street, 19th Floor 

Miami, FL 33128 

Phone (305) 375-2108 

mic3@miamidade.gov 

"Delivering Excellence Every Day" 

 


