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Frigo, Victoria (COE)

From: Frigo, Victoria (COE}

Sent: Thursday, March 29, 2012 4:58 PM
To: 'dweithorn@bdphb.com!’

Cc: Centorino, Joseph (COE)

Subject: INQ 12-57 Charity event participation

Commissioner Weithorn,

In response to your question about participating in and raising funds for a charity event, the County
Ethics Code allows this type of activity by a city commissioner.

Sec. 2-11.1 (e)(2)(g) of the County Code states that commissioners and their staff members may solicit
funds on behalf of nonprofit 501(c)(3) organizations as long as the funds collected are used solely by the
nonprofit and the commissioner and staff do not receive compensation as a result of the solicitation.

Good luck in the race.

Sincerely,

VICTORIA FRIGO, STAFF ATTORNEY
Phone; 305 350-0601
Fax: 305 579-0273

19 West Flagler St, Suite 820
Miami, FL 33130

WMiami-Dade County is g publc entity sublect fo Chapter 118 of the Flonde Stafutes coneerning public recopds. E-mail
messages are coversd ynder such faws antd thus subjed fo disclosure.

From: Deede Weithorn [mailto:dweithorn@bdpb.com]
Sent: Wednesday, March 28, 2012 1:11 PM

To: Ethics (COE)

Subject: Question

| have been approached about participating in a charity event to raise funds for the UM Sylvester Comprehensive
Cancer Center where | have been a patient. | would love to participate but want to know if there are any special
parameter or rules | need to follow as a Miami Beach Commissioner. The event is the Miami Dolphins Challenge for the
Cure which is a 170 mile bike race (| am only doing 70 miles). | will:be a rider in a team along with my surgeon and
radiation oncologist.

Deede Weithorn

Associate Director

Berkowitz Dick Pollack & Brant

Certified Public Accountants & Consultants, LLP
200 § Biscayne Boulevard, Sixth Floor

Miami, FL 33131-2310

305.379-7000, 1720

305-960-8920 - direct

305-960-9184 - personal fax
dweithorn@bdph.com
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