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Meyers, Robert (COE)

From: Meyers, Robert (COE) TR, OF e
Sent:  Manday, April 21, 2008 2:48 PM

To: Shabazz, Tarig (MDT)

Subject: RE: Rafile

Tarig,

Sorry for not respending sconer to your question. If a Miami-Dade County employee participates in a raffle by
putting his/her business card in a fish bowl and winds up winning the prize, the employee must report the prize as
a gift if its value exceeds $100. If the prize is worth less than §100, then there would be nothing for the employee
o declare.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact me at your convenience.
Sincerely,

Robert Meyers, Executive Director
Miami-Dade Commission on Ethics and Public Trust
(305) 350-0613

From: Shabazz, Tariq (MDT)

Sent: Thursday, April 17, 2008 11:20 AM
To: Meyers, Robert (COE)

Subject: Raffle

Good Morning Robert,

| have quick question about raffles and if the prize from the raffle is seen as a gift and what are the policies for an
employee accepting the prize from the raffle.

If a raffle is held by a non-county vendor who comes in to talk about their product and after the presentation is
over they have a raffle and glve away a bike.

In order to win the bike you had to put your business card in a fish bowl. This raffle was open to all that attended
the meeting. You had Miami Dade employees as well as Broward employess participating in the raffle. If a Miami
Dade employee won the raffle doses it viclates any polices with them taking it?

Thanks

Tarig Shabazz, Loss Prevention Representative
Miami-Dade County,Budget & Finance Performance, MDT
Phone:(786) 469-5339 Fax (786) 469-5577
miamidade.gov
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