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From: Prkic, Christina (COE)

Sent: Tuesday, November 25, 2003 9:18 AM
To: '‘GMaer@aol.com’

Subject: Ethics question

Good Morning Miriam!

You requested information regarding any conflicts under the Code of Ethics Ordinance as they relate to potential legal
work on behalf of a third party.

You are a former Assistant City Attorney with the City of Miami. You asked what activities are prohibited under the two-
year rule, of the Code of Ethics Ordinance, with regard to legal work for a potential client.

Section 2-11.1 (q), "Continuing application after County service,” prohibits you from lobbying city officials for a period of
2 years after leaving your city employment. Click on the following link for a definition of the term lobbying.
http://www.miamidade.gov/ethics/Conflict_of_Interest_s.asp

However, you may research city documents and files [i.e., lien information/items] and make routine administrative
requests.

Below, are links to previous Ethics Gommission opinions pertaining to the 2-year rule.

http:/Aww.miamidade.gov/ethics/0138.htm
http://www.miamidade.gov/ethics/00145.htm

Should you have any additional questions, please do not hesitate to contact me.

Kind regards,

Christina Prkic

Staff Attormey

Miami-Dade County Commission on E thics and Public Trust
P: (305) 350.0615




